Hur Refill Glade Airwick och Febreze Luftrenare att spara pengar

Luftrenare skapar en trevlig atmosfär men medan vissa enheter kan vara en glädje att äga, de är allt annat än en fröjd att fylla på. Med kostnaden för en viss påfyllning förpackar högre än 8,00 $ var i butiker, det måste finnas ett bättre sätt.

Genom att välja en luftfräschare som använder påfyllningsbara doftande olja behållare kan du njuta av långvarig fräschör och sorter doft till ett oslagbart pris. Här artikeln kommer att lära dig hur du fyller din luftrenare och välja de bästa påfyllningsbara produkter luftfräschare.

????

Det är möjligt att spara pengar, så mycket som 90%, genom att fylla din doftande olja varmare samtidigt minska avfallet från tomma påfyllnad. Kan köpas för $ 1 per ounce eller mindre doft oljor och.

Doft oljor säljs på hantverk butiker, på internet och i vissa snabbköp, som Walmart. Medan de flesta av hög kvalitet oljor säljs i 1/2oz till 2oz storlekar, kan du kanske hitta större mängder olja på en lägrepris, men först överväga om du hellre vill spendera pengar på ett bredare utbud av dofter.

Doftolja säljs på Walmart nära Reed spridare för runt $ 1 per uns, och om du inte är en doft kännare detta kommer att göra en stor, billig påfyllning för din luftfräschare. Kommer varje 2oz flaska refill din favorit luftfräschare flera gånger eftersom de flestadoftande olja refill behållare innehåller mindre än ett uns av olja.

Vissa eteriska oljor, såsom tall, rosmarin och grapefrukt, har mycket låga krutdurkar och kunde fatta eld i en olja varmare. Undvik olja som inte är säkert för användning i en varmare-brinnande låga oljebrännare.

Viktigast för detta ämne är det faktum att eteriska oljor är i allmänhet mycket dyrare än eteriska oljor. Det är emellertid också möjligt att. Det är också viktigt att veta att både naturliga och artificiella oljor samt ursprungliga luftfräschare olja kanorsaka allergiska reaktioner eller andra komplikationer till följd av överkänslighet.

Om du använder fel typ av olja, påfyllning mer än en gång, skadar veken, punktera påfyllning kapseln, använder fel typ av påfyllning vätska, överfyllning behållaren, och felaktigt placera luftfräschare är alla potentiella säkerhetsrisker.

Om veken expanderar eller placeras fel, kan luftfräschare läcka. Läckande luftrenare som kontakten i ett eluttag kan fatta eld eller orsaka skada på väggen.

Gamla luftfräschare enheter är mer sannolikt fel. Byt ut dina gamla doftande olja warmers och bara använda dem i synliga platser för att undvika säkerhetsproblem beroende att försumma. Warmers är i allmänhet mycket billigare än påfyllnad.

Det säkraste typen av luftfräschare att fylla hemma är Glade Wisp. Istället för att använda värme, använder Wisp vibrationer för att skingra doft i luften.

Många doftande olja warmers och don använder glas eller plast medier refill som är mycket enkel att fylla på innan du börjar, behöver du en doft behållare för din luftfräschare -. Att fylla på refill behållare innan du fyller dem själv, kontrollera listan fördin produkt.

  1. Om du redan har fyllts kapseln gång, kassera den. De väldoftande olja vekar är inte avsedda att användas mer än en gång, så fyll bara om du har förstått riskerna.
  2. Ta bort den tomma olje påfyllning från enheten, vilket ger tid för veken svalna om det är varmt.
  3. Täck ditt arbete ytan med en pappershandduk eller trasa för att absorbera utspilld olja. Använd latexhandskar när påfyllning för att undvika kontakt med de starka dofter (valfri men rekommenderas).
  4. Använd fingrarna eller en liten skruvmejsel för att ta bort plastlocket, måste du använda kraft för att bända bort plastlocket. Dra inte veken.
  5. Försiktigt bort plastlocket Rör inte veken Skölj aldrig veken i vatten Om veken sväller eller går sönder öppnar luftfräschare kan läcka,.. Sådana vekar måste kasseras omedelbart.
  6. Sätt in en liten tratt (vanligtvis mindre än 1/2 i diameter) i refill behållaren (tillval).
  7. Pour doftolja, vara noga med att inte överfylla - lämnar tillräckligt fri volym för veken plus några luftrummet för att undvika över-mättnad.
  8. Försiktigt sätta in veken och plastlocket. Påfyllning måste kasseras om veken är skadad på något sätt.
  9. Skriv in namnet på doftolja doft på en bit maskeringstejp och följa den till påfyllning behållaren så att du inte kommer att glömma vilken doft det är.
  10. Titta på luftfräschare dagligen för tecken på skador på veken, om veken börjar expandera påfyllning måste kasseras omedelbart.

Om din luftfräschare refill inte har ett avtagbart lock, försök inte att fylla på det. Försök aldrig att fylla en metallbehållare, gel pack, eller annan behållare utan ett avtagbart lock. Dessa typer av luftfräschare refill måste köpas fråntillverkare.

Följande luftrenare rekommenderas för enkel refillingand refill värde jämfört med att köpa tillverkarens påfyllnad.

Den batteridrivna Glade Wisp sprider doftande olja vid en anpassningsbar hastighet och fungerar mycket bra med billig doft olja. 0.26oz plast refill behållare ($ 3 till $ 4 vardera) har en åtsittande vit mössa som håller veken ordentligt. En miniskruvmejsel rekommenderas för att ta bort locket.

Febreze Noticeables växlar mellan två dofter på antingen en låg eller hög intensitet inställning, utföra doften genom uppvärmning en av två vekar. För upp till $ 8 för varje påfyllning som varar bara en månad, Febreze Noticeables är dyra att äga. Använd fingrarna eller enliten skruvmejsel för att ta bort plastringen som håller varje veke. den 1.42oz glas behållare kan fyllas med två separata doft oljor i en besparing på upp till 82%.

Med tiden uppvärmningen enheten blir färgade, oavsett om tillverkaren påfyllningar används eller en doft olja påfyllning. The vekar är tåliga och tål många påfyllnad. Febreze Noticeables excel över de flesta andra luftrenare genom att växla dofter för att hållaluft lukta fräscht.

Air Wick väldoftande olja är mycket lätt att fylla på, men byggandet av veken är mindre robust än de andra modellerna. En enkel justerbar varmare, Air Wick väldoftande olja ger en doft, starkare än Febreze Noticeables. Tillverkare påfyllnad är mycket billigareså genom att fylla ett Air Wick väldoftande olja själv kommer du att spara upp till 70%. Använd fingrarna eller en skruvmejsel för att ta bort den tunna plastringen som håller veken, men vara mycket noga med att inte skada veken.

Med tiden kommer den tunna beläggningen på veken divergerade, vilket det fibrösa materialet inuti att expandera till nästan storleken på kapseln. När detta inträffar, är det för rörigt och svårt att bry påfyllning kapseln.

Om du inte vill fylla på ditt luftfräschare eller behöver fylla på refill kapslar, kolla in länkarna till dessa fantastiska erbjudanden och utskrivbara kuponger för luftfräschare refill i listan nedan. Håll ett öga på de affärer deär alltid uppdateras! Ibland kan du hitta tillverkarens påfyllnad för mindre än kostnaden för en manuell doftolja påfyllning!